Maskinbelysning med LED - Robust, tät och tålig

Sangel Systemtechnik GmbH har tagit fram en mycket robust och tålig serie LED armaturer för maskinbelysning.

Lamporna finns i olika utföranden gällande utförande och ljusstyrka.

  • "Compact Luminaire" - Ytmonterad och kompakt lösning för trånga utrymmen (från 16mm i bygghöjd).
  • "Integrated Luminaire" - Infälld LED armatur med endast 3mm utstick och 17mm inbyggnadsdjup.
  • "Luminaire L" - Ytmonterade och justerbara LED armaturer för att få rätt riktning på ljuset.
  • "Luminaire LO" - Samma egenskaper som Luminaire L, men här kan du även välja optik för att rikta ljuset ytterligare.

Alla Sangels LED belysningar kan du få med antingen 3m kabel alternativt M8 eller M12 kontakt för enklast möjliga installation i din maskin. Matningsspänningen är 24V DC och LED tekniken bidrar även med mycket låg strömförbrukning.

Höljet består av ett mycket tåligt anodiserat Aluminium material som håller IP67 och skyddsklass III. Som skyddsglas över LED lamporna kan du välja Plexiglas (PMMA) alternativt klart eller "frostat" glas av materialet "ESG".

Kolla in alla våra olika alternativ i Produktkatalogen genom att klicka på den blå länken "Produktkatalogen". Har du ytterligare frågor eller vill få ett attraktivt prisförslag så tveka inte att ringa oss.

Industrilaser från Loke

Acumo har sedan en tid ett samarbete med tillverkaren LOKE-KEMPF GmbH som är experter på lasergivare för tuffa industriapplikationer inom framförallt metalltillverkning.

Med dessa lasersensorer kan du t ex mäta avstånd, rörelse, dimensioner och position och i och med det kan du även lösa mätningar av exempelvis volym och storlek.

Tack vare den robusta konstruktionen och det breda tillbehörspr…

Fortsätt läs hela →

Värderingar

Vi har nu publicerat våra värderingar på hemsidan. Vi har under en tid jobbat med att ta fram och formulerat våra värderingar som vi ska förhålla oss till på Acumo. Dessa finns nu att läsa i sin helhet, .

Vi tycker det är vikitgt att visa våra värderingar då vi inte enbart använder dessa internt. De är lika aktuella när det gäller vårt förhållningssätt gentemot Er som kund.

Fortsätt läs hela →

Vi på Acumo kan hjälpa dig med att dimensionera en enaxlig eller fleraxlig modul så att du som kund får en optimerad lösning. I vårt breda produktprogram har vi bland mycket annat servosystem från  samt linjärmoduler från 

Vår fleråriga erfarenhet tillsammans med moderna mjukvaror gör att vi kan anpassa systemet för att uppnå en kostnadseffektiv lösning.

Fortsätt läs hela →

Siko kostnads-effektiviserar sina axellåsningar

Siko jobbar ständigt med att kostnadseffektivisera produkterna. Det senaste beviset på detta är de nya axellåsningarna KPL04 och KPL09 för våra positionsindikatorer / lägesindikatorer DA04 och DA09S. Dessa är numera tillverkade i gjuten Zink vilket istället för som tidigare i aluminiumblock. Naturligtvis är fortfarande måtten desamma och därmed möjliga att ersätta de äldre produkterna KP04 och KP…

Fortsätt läs hela →