Högsta kvalitet och unika tillbehör

Genom en vattenkyld kap bearbetar vi skenor efter våra kunders behov. Vi ställer minst lika höga krav på oss själva och våra leverantörer, som våra kunder ställer på oss. 

Fokus på kvalitet i långt samarbete

Österbergs Förpackningsmaskiner AB, en av de större tillverkarna av förpackningsmaskiner på den skandinaviska marknaden, prioriterar högsta kvalitet och deras kunders effektivitet. Genom ett långt samarbete med Acumo säkerställer de både sina egna- och kunders höga krav.

Fortsätt läs hela →

Hur exakt behöver ni mäta?

Optisk eller magnetisk absolutgivare? Vi har givare för alla tänkbara behov! Med rätt produkter och kompetens, hjälper vi till att hitta rätt produkt till rätt installation.

Fortsätt läs hela →

Projektsäljare som söker ny utmaning?

Vi vill alltid ge våra kunder det lilla extra i form av kunskap och service!

Nu söker vi ytterligare projektsäljare. Är du intresserad av industriautomation? Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i ett expansivt företag med glädje som ledord? Då är det dig vi letar efter!

 

Fortsätt läs hela →

GLAD PÅSK!

Vi önskar våra kunder, leverantörer och samarbetspartner en riktigt glad påsk! Idag skärtorsdagen, 13 april, har vi på Acumo halvdag och stänger kontoret kl.12. Vi är på plats igen med ordinarie öppettider kl.8:00 tisdag 18/4. 

Fortsätt läs hela →