Skenstyrningar och kulskruvar

Vi har tagit fram en ny broschyr där vi sammanfattar vårt sortiment av skenstyrningar och kulskruvar. Syftet är att de ska bli lättare att hitta rätt produkt för rätt endamål samt att enkelt kunna jämföra olika enheter.

Skenor
Vi har ett brett produktprogram med både enheter anpassade efter Worldwide och Europa standard. Skenorna kan levereras i hellängder, upp till 4m, eller kapas efter önskemål. Vid behov av längre enheter är även skarvkapningmöjligt, detta görs direkt i vår egena verkstad. Vi har ett stort lager av skenor för att kunna erbjuda korta leveranser gentemot er som kunder.

Läs mer om våra skenor online här

Kulskruvar
Allt från kulskruvar med DIN-standard till kulskruvar anpassade för press- och stansapplikationer. Vi har även ytbehandlade enheter.

Läs mer om våra kulskruvar online här

Öppettider

Hösten har gått fort och julen och de nya året närmar sig med stormsteg. Vi har öppet som vanligt ett par veckor till innan vi, liksom er, går på lite ledighet. Här nedan följer information om våra "vanliga" öppettider samt öppetiderna under jul- och nyårshelgerna.

Ordinarie öppettider

Måndag - Torsdag            8.30 - 17.00

Öppettider …

Fortsätt läs hela →

Strömavbrott på måndag förmiddag

undefined

Under förmiddagen nu på måndag den 6 oktober kan det vara svårt att nå oss pga av ett planerat strömavbrott i våra lokaler. Detta innebär att vi har begränsad tillgång till telefoner och till våra system samt att våra svarstider kan bli lite längre än vanligt. Vi hoppas att ni har överseende med detta!

Vi ber er att i första hand maila oss på info@acumo.se. Alternativt vid akuta ärende…

Fortsätt läs hela →

Ny japansk leverantör

Acumo ny återförsäljare för Sugino i Sverige. Vi kan med glädje presentera att vi sedan den 1 september även har borr- och gängenheter i vårt sortiment. Det är de Japanska företaget Sugino som vi valt att inleda ett sammarbete med. Sugino utvecklar, konstruerar och tillverkar en rad olika maskinverktyg anpassade för olika typer av applikationer. Acumos fokus kommer vara på olika typer av borr-…

Fortsätt läs hela →

canautomatic 2014

undefined

Nu är det dags att boka upp ett par dagar i kalendern. 7-9 oktober är det nämligen dags för mässa igen. Denna gången är det Göteborg som besöks och mässan Scanautomatic.

Scanautomatic är en av nordens största automationsmässor för den tillverkande industrin. Mässan går varannat år och på plats finns flera hundra olika företag. Vi kommer visa allt från enstaka komponenter till helhetslösni…

Fortsätt läs hela →