• First
  • «
  • 1
  • »
  • Last

Dimensionering av Bahr

undefined

Nyhet - Nytt dimensioneringsprogram som underlättar för konstruktörer.

Nu finns ett nytt dimensioneringsprogram för linjärmoduler tillgängligt med aktuella CAD-filer för respektive produkt. Programmet har förenklats och fler valmöjligheter än tidigare finns tillgängliga. Nu kan du enkelt dimensionera dina linjärmoduler direkt i programmet.

Testa redan nu eller kontakta Joakim för mer information. Till programmet >>

Mer om portalrobotar från Bahr

Bahr Modultechnik är en av Europas största tillverkare av linjärmoduler. Som återförsäljare av Bahr Modultechnik kan vi erbjuda färdiga systemlösningar till en mängd olika applikationer. Sortimentet innehåller allt från 1-axlig till 5-axliga portalrobotar. De drivs med antingen rem, kulskruv, kuggstång eller med en linjärmotor. Vi kan leverera dem i längder upp till 60m och de klarar av laster upp till 3ton.

Med vårt breda sortiment inom både mekanik och elektronik kan vi erbjuda allt från enstaka linjärmoduler till en komplett helhetslösning. Komplettera portallösningen med servodrifter, mätsystem, PLC och HMI för att få precis den portal som er applikation kräver. Öka sedan säkerheten med hjälp av maskinskydd från vår nya leverantör Paletti Profilsysteme.

 Vi hjälper er att hitta en lösning utefter era behov. Kontakta oss för mer information!

Sommarens öppettider

Från och med 1 juni till och med 31 augusti har vi ändrade öppettider på kontoret. Kontoret är öppet under följande tider

Måndag - Torsdag   8.30 - 16.00

Under vecka 29 och 30 är kontoret stängt för leveranser pga begränsad bemanning. Vid akuta ärenden går det dock att nå oss via både telefon och mail.

Mer information om hur du kontaktar oss hitt…

Fortsätt läs hela →

Elmia Automation

undefined

Stort tack till alla besökare under Elmia Automation, som pågick i Jönköping 6-9 maj i år. Spännande att höra om alla nya projekt och idéer som är på gång. Totalt besöktes mässan av 6156st personer, under de fyra dagarna som mässan var öppen. Jättekul tycker vi och vi ser fram emot nya kontakter och spännande samarbeten framöver!

Fortsätt läs hela →

Fiske med Acumo

undefined

Den årliga fisketävlingen med Sandvik är än en gång avslutad. Stort grattis till Sandvik-gänget som lyckades dra upp flest (men inte störst) fiskar. Stort tack för en fantastisk dag och mycket trevligt sällskap!

Vi ses igen om ett år! Till er andra önskar vi en trevlig fredag och helg

Fortsätt läs hela →
  • First
  • «
  • 1
  • »
  • Last