Dimensionering av Bahr

undefined

Nyhet - Nytt dimensioneringsprogram som underlättar för konstruktörer.

Nu finns ett nytt dimensioneringsprogram för linjärmoduler tillgängligt med aktuella CAD-filer för respektive produkt. Programmet har förenklats och fler valmöjligheter än tidigare finns tillgängliga. Nu kan du enkelt dimensionera dina linjärmoduler direkt i programmet.

Testa redan nu eller kontakta Joakim för mer information. Till programmet >>

Mer om portalrobotar från Bahr

Bahr Modultechnik är en av Europas största tillverkare av linjärmoduler. Som återförsäljare av Bahr Modultechnik kan vi erbjuda färdiga systemlösningar till en mängd olika applikationer. Sortimentet innehåller allt från 1-axlig till 5-axliga portalrobotar. De drivs med antingen rem, kulskruv, kuggstång eller med en linjärmotor. Vi kan leverera dem i längder upp till 60m och de klarar av laster upp till 3ton.

Med vårt breda sortiment inom både mekanik och elektronik kan vi erbjuda allt från enstaka linjärmoduler till en komplett helhetslösning. Komplettera portallösningen med servodrifter, mätsystem, PLC och HMI för att få precis den portal som er applikation kräver. Öka sedan säkerheten med hjälp av maskinskydd från vår nya leverantör Paletti Profilsysteme.

 Vi hjälper er att hitta en lösning utefter era behov. Kontakta oss för mer information!