Elmia Automation

undefined

Stort tack till alla besökare under Elmia Automation, som pågick i Jönköping 6-9 maj i år. Spännande att höra om alla nya projekt och idéer som är på gång. Totalt besöktes mässan av 6156st personer, under de fyra dagarna som mässan var öppen. Jättekul tycker vi och vi ser fram emot nya kontakter och spännande samarbeten framöver!

Under mässan presenterade vi bland annat två, för oss, nya leverantörer, Paletti Profilsysteme och Bahr Modultechnik. Bahr är en av Europas största tillverkare av linjärmoduler, modulerna går att få upp till 60 meter långa, med 5-axlar samt helt i rostfritt. Den färdiga portalroboten kan sedankompletteras med maskinskydd från Paletti för ökad säkerhet. Kontakta oss för mer information eller läs mer i vårt kommande nyhetsbrev.

På mässan presenterades även ett par förmånliga erbjudanden som fortfarande går att ta del av. Bland annat startkit för servodrift från Panasonic som just nu finns till ett förmånligt pris. Låter det spännande kan ni läsa mer i det bifogade materialet nedan.

Företagsbrochyr Acumo.pdf
Portalrobotar från Bahr Bahr Modultechnik.pdf
Erbjudande om startkit för servodrift Erbjudande Panasonic startkit.pdf
Komplettera ditt maskinskydd med ljusridåer Panasonic ljusridåer.pdf
Fotoceller Panasonic fotoceller.pdf 

Återigen ett stort tack! Nu laddar vi om och planeringen inför nästa mässa, Scanautomatic i Göteborg, är i full gång. Hoppas att vi ses även då. Till dess är ni varmt välkomna att besöka oss på vårt huvudkontor söder om Stockholm eller på vårt nya lokalkontor i Osby.