Ny japansk leverantör

Acumo ny återförsäljare för Sugino i Sverige. Vi kan med glädje presentera att vi sedan den 1 september även har borr- och gängenheter i vårt sortiment. Det är de Japanska företaget Sugino som vi valt att inleda ett sammarbete med. Sugino utvecklar, konstruerar och tillverkar en rad olika maskinverktyg anpassade för olika typer av applikationer. Acumos fokus kommer vara på olika typer av borr- och gängenheter både pneumatiska och elektriska.

undefined

 

Produkterna passar utmärkt ihop med vårt övriga sortiment och breddar möjligheterna för olika typer av helhetslösningar inom automation. Produkterna är användarvänliga, håller hög kvalitet och har lång hållbarhet. Enheterna är kompakta och förhållandevis små jämfört med den kapacitet som man kan förvänta sig. Som standard kan enheterna specialbeställas för att kunna anpassas för specifika behov och önskemål.

Produkterna finns tillgängliga hos oss redan nu men de finns inte upplagda på vår hemsida ännu. För mer information är ni varmt välkomna att höra av er till oss på antingen mail eller telefon. Alternatvit besöka oss på Scanautomatic mässan i Göteborg den 7-9 oktober, där kommer vi visa och berätta mer om de nya produkterna. Hoppas vi ses där!

Läs mer om mässan HÄR!

 

Mer information om Sugino
Sugino grundades i Japan och där är även företagets huvudkontor beläget  än idag. Sugino har utöver det - lokala kontor över hela världen. Med hjälp av Acumo når Sugino nu även den nordiska marknaden. Acumo säljer från och med 1 september borr- och gängenheter på den Svenska-, Finska- och Norskamarknaden.

Alla produkterna tillverkas helt och hållet i Suginos egna verkstäder med hjälp av unik teknologi samt med höga krav på standard och kvalitet.  Med hjälp av kunnig personal och Acumos egna verkstad kan varvtal, motor m.m. bytas med korta ledtider här hos oss.

Avtalet med Sugino ser vi som ytterligare ett steg till att bli en komplett leverantör av helhetslösningar inom automation och automatisering. Tillsammans med ett brett sortiment av linjärmoduler, motorer och diverse elektriska komponenter kan Acumo nu erbjuda lösningar för en bredare variation av applikationer.