Elmia Subcontractor 2015

undefined

Stort tack till alla besökare under mässan Elmia Subcontractor, som pågick i Jönköping 10-13 november.

Spännande att höra om alla nya projekt och idéer som är på gång. Totalt besöktes mässan av 14289st personer, under de fyra dagar som mässan var öppen. Jättekul tycker vi och vi ser fram emot nya kontakter och spännande samarbeten framöver!

Inför mässan laddade vi montern med en massa spännande produkter och nyheter. Vi visade bland annat upp världens minsta fotocell. Olika typer av avståndslaser. Olika lösningar för att automatisera formatomställningar i en maskin. En stor portalrobot byggd av linjärenheter från Bahr Modultechnik. Utöver det visades borrenheter, avståndslaser, skalor, skenstyrningar, kulskruvar och en massa annat.

Nedan finns länkar till en del av de tryckta materialet vi hade med oss på mässan. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Vi önskar er en fortsatt trevlig vecka!

Tävla och VINN!

undefined

Tävla med oss och få chans att vinna drönaren Parrot AR drone 2.0 Elite Edition. Genom några få enkla tävlingsmoment kan drönaren bli din. Så här gör du för att vara med i tävlingen:

  1. Följ oss, Acumo AB, på LinkedIn. Du hittar oss
  2. Skriv en kort motivering till varför just du vill vinna. Motiveringen skriver du i kommentarsfältet på tävlingsposten som finns upplagd på LinkedIn.
Fortsätt läs hela →

Nyhetsbrev - Möt oss på Elmia Subcontractor

undefined

I det senaste nyhetsbrevet kan ni läsa om nästa veckas mässa. Vi har laddat med en massa produkter och nyheter. Vi kommer bland annat visa upp världens minsta fotocell. Vi har även skeppat hit en stor portalrobot byggd av linjärenheter från Bahr Modultechnik. Utöver det kommer vi visa borrenheter, avståndslaser, skalor, skenstyrningar, kulskruvar och en massa annat. Vi hoppas att ni vill kom…

Fortsätt läs hela →

HAPPY HALLOWEEN!

Idag stänger vi lite tidigare än vanligt. Fram till kl 13.30 går vi att nå som vanligt, på både telefon och mail, därefter tar vi helg.

Trevlig halloween!

 

psst... ni har väll inte missat att vi ställer ut på mässan Elmia Subcontractor i mitten av november...?

Fortsätt läs hela →

Nyhetsbrev - Mobil automation och funktionell säkerhet

undefined

I senaste nyhetsbrevet kan ni läsa om kommande mässan, produktnyheter, funktionell säkerhet och en ny revolutionerande nyhet för positionering av hydrauliska cylindrar som kommer lanseras nu under hösten. De och mycket mer i de senaste nyhetsbrevet, läs hela via länken nedan!

Läs nyhetsbrevet !

Vill ni framöver få våra nyhetsbrev direkt i er inkorg? Då kan ni anmäla er !

Fortsätt läs hela →