Ny revolutionerande produkt

Nu får vi äntligen presentera nyheten som vi länge väntat på och som vi tidigare under hösten hintat om. Det är en helt ny revolutionerande produkt för positionering av hydrauliska cylindrar. Denna patenterade produkt presenteras just nu av leverantören på mässan SPS i Tyskland och nu får även vi visa upp den för er.

Låt oss presentera en ny patenterad wire-modul för positionering av hydrauliska cylindrar. Se den informativa presentationsfilmen nedan!

Den nya wire-modulen SGH mäter den absoluta och direkta slaglängden inuti den hydrauliska cylindern. Tack vare den nya produkten och den patenterade mättekniken behövs inte längre en kostnadskrävande borrning av kolven. Mätsystemet kan även användas i teleskopcylindrar.

undefined

Läs mer i den bifogade broschyren och/eller databladet. Vill du veta mer, är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Mobil automation

undefined

4 lösningar, 1 leverantör för mobil automation

  1. Wire-moduler passar bra som en robust och kostnadseffektiv lösning för linjär
  2. Heavy-duty roterande pulsgivare är kompakta, multifunktionella och gör jobbet
Fortsätt läs hela →

Nyhetsbrev - Världens minsta fotocell

undefined

I det senaste nyhetsbrevet kan ni läsa om mässan som varit, stort tack till alla som besökte oss där. Läs också om den nya pyttelilla fotocellen EX-Z, den är inte bara jätte liten utan faktiskt världens minsta. I nästa nyhetsbrev kommer vi presentera ytterligare en nyhet, denna gång en revolutionerande nyhet för positionering i hydrauliska cylindrar. Missa inte det!

Läs nyhetsbrevet 

Fortsätt läs hela →

Elmia Subcontractor 2015

undefined

Stort tack till alla besökare under mässan Elmia Subcontractor, som pågick i Jönköping 10-13 november.

Spännande att höra om alla nya projekt och idéer som är på gång. Totalt besöktes mässan av 14289st personer, under de fyra dagar som mässan var öppen. Jättekul tycker vi och vi ser fram emot nya kontakter och spännande samarbeten framöver!

Inför mässan laddade vi montern med en massa …

Fortsätt läs hela →

Tävla och VINN!

undefined

Tävla med oss och få chans att vinna drönaren Parrot AR drone 2.0 Elite Edition. Genom några få enkla tävlingsmoment kan drönaren bli din. Så här gör du för att vara med i tävlingen:

  1. Följ oss, Acumo AB, på LinkedIn. Du hittar oss
  2. Skriv en kort motivering till varför just du vill vinna. Motiveringen skriver du i kommentarsfältet på tävlingsposten som finns upplagd på LinkedIn.
Fortsätt läs hela →