Missa inte Elmia Subcontractor

I vanlig ordning ställer vi från Acumo ut på norra Europas ledande underleverantörsmässa. Under 4 hela mässdagar visar vi upp ett brett sortiment, besvarar frågor och bidrar med vår expertis. 

I år ställer vi ut i Elmias A-hall och väljer att visa upp vårt automations-sortiment i två mässmontrar! A07:11 med fokus på elektronisk automation genom produkter från bland annat SIKO, Hengstler, Panasonic och Zettlex. I vår andra monter A07:13, visar vi upp ett urval av vårt resterande breda sortiment, bland annat produkter från NSK, Bahr, Tecnotion och Jakob.

I huvudmontern A07:13 kommer vi även anordna en medryckande tävling med fokus på precision och tyngdkraft – fina priser i potten. Missa inte norra Europas ledande underleverantörsmässa.

--> Registrera dig för gratis entré!     Fri entré

Mässerbjudande: K1-kit på köpet

 

Till alla våra mässbesökare som lägger en beställning på skenstyrning från NSK innan året är slut – bjuder vi på tillhörande patenterade K1-kit. Kittet består av 70% fett och förlänger smörjintervallet mellan 5-10 gånger, vilket ökar livslängden på hela systemet. 

--> Besök vår monter A07:13 för att ta del av erbjudandet!

Vi finns på plats för att möta dina behov

Ulf, Andreas, Mats, Mikael, Lina och Elin kommer finnas på plats i Jönköping. Vi hoppas på många nyfikna besökare och mängder med intressanta frågor och funderingar till kommande projekt. Är det något speciellt som du vill prata med oss om, eller viss produkt som du förväntar dig se? Kontakta oss så ser vi till att göra ditt besök i vår monter så givande som möjligt.