God jul och tack för 2019!

Vi som jobbar på Acumo vill passa på att tacka alla våra kontakter, kunder och samarbetspartner för ett givande 2019!


2019 har varit ett givande år på många sätt! Vi har bland annat ändrat vår ägarstruktur, ägs nu av Indutrade AB och ingår organisatoriskt i Indutrades affärsområde Industrial Components. Dessutom har vi certifierat oss enligt ISO 9001, ISO14001 och ISO 45001, samt fått in flera lovande produktnyheter och bidrog till många givande kundprojekt. 

 


Under kommande år väntas nytt leverantörssamarbete, flera produktnyheter och intressanta kundprojekt. Naturligtvis fortsätter vi även vårt gedigna utvecklingsarbete, med start redan i januari då vår årliga kundundersökning skickas ut till alla våra kunder som lagt en order under 2019. Allt för att utveckla vår verksamhet samt förstå och kunna möta våra kunders behov på bästa sätt.

Vad har ni för kommande projekt under 2020? Vi på Acumo vill självklart bidra med vår expertis och kvalitativa produkter! Kontakta oss så pratar vi om möjligheterna.

Årets julgåva till Giving People

I år har vi valt att bidra till hjälporganisationen Giving Peoples viktiga arbete. Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. De arbetar aktivt med att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. 

Giving Peoples mission är att leverera akut hjälp i form av mat och andra förnödenheter till barnfamiljer över hela Sverige med hjälp av givare i organisationens nätverk.