God jul och gott nytt friskt år!

Vi på Acumo vill passa på att tacka alla våra kontakter, kunder och samarbetspartners för 2020. Ett annorlunda år som gett oss många nya erfarenheter. 


Trots det motsträviga året, har vi haft nöjet att få flera nya samarbeten precis som vi har jobbat hårt för att uppfylla höga krav från befintliga kunder och kontakter. Vi har anpassat både arbetstider (med korttidspermittering) och arbetssätt (med uteblivna kundresor), men är trots förändringarna glada över att vi ändå har fått ut våra kvalitativa produkter där de behövs - hos våra kunder! Dessutom har vi återigen utan anmärkning, tagit oss igenom revisionerna för våra tre ISO-certifieringar. 

Nu ser vi fram emot kommande 2021 och hoppas all omsorg och hänsyn till varandra gett effekt, så att vi återigen kan börja återgå till en mer normal vardag igen. Till dess håller vi i och ut för att nå ända fram! Vi fortsätter hålla oss uppdaterade samt arbeta utifrån alla nya rekommendationer folkhälsomyndigheten ger.

 

 


Under januari 2021 kommer vi i vanlig ordning genomföra vår årliga kundundersökning som är en stor del av vårt utvecklingsarbete. En digital enkät ska skickas ut till alla kunder som lagt en order till oss under 2020. Vi ser alla inkommande svar som väldigt viktiga och värdesätter all ris- och ros som vi får.

Vad har ni för kommande projekt under 2020? Vi på Acumo vill självklart bidra med vår expertis och kvalitativa produkter! Kontakta oss så pratar vi om möjligheterna.

Vi vill tacka alla som kämpat med oss under året och önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt friskt år!

Kontakta oss

Årets julgåva till Giving People

Precis som förra året, har vi valt att bidra till hjälporganisationen Giving Peoples viktiga arbete. Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. De arbetar aktivt med att motverka ekonomisk utsatthet och och den barnfattigdom som finns i Sverige. 

Giving Peoples mission är att leverera akut hjälp i form av mat och andra förnödenheter till barnfamiljer över hela Sverige med hjälp av givare i organisationens nätverk. Detta år har ansökningarna om hjälp från barnfamiljer ökat väsentligt, givetvis som en följd av den värld vi just nu lever i. Vi är stolta över att även i år, bidra till Giving Peoples!

Till givingpeople.se