Besök oss på mässan

undefined

Den 12-15 november ställer vi ut på Elmia Subcontractor i Jönköping. Varmt välkommen att besöka vår monter och ta del av våra mässerbjudanden.

Du kan genom oss beställa ett fritt entrékort, de kan du göra HÄR!

Vi syns på mässan!

Automatisk formatjustering - Så enkelt!

Automatiserad Format Justering - Numera är detta villkor lika efterfrågat inom maskinteknik som en PLC och andra elektriska enheter. Framförallt i förpackningsmaskiner och trä eller pappersmaskiner krävs ständiga format förändringar på axlar och spindlar under produktionen.

Fortsätt läs hela →

Applikationer för Panasonic Fotoceller

För att ge en bild av möjligheterna att förenkla installationer och samtidigt spara kostnader, visar vi här några applikationer där vi ersatt lasergivare och fiberfotoceller med fotoceller från Panasonic.

En av Panasonics styrkor är att kunna erbjuda sensorer med inbyggda förstärkare i mycket små dimensioner, vilket gör det enkelt för er som maskinbyggare att konstruera och förenklar dessutom …

Fortsätt läs hela →

Öppet i sommar

För att kunna bibehålla en hög servicegrad till våra kunder så kommer vi ha öppet hela sommaren. Vi kommer dock ha en något reducerad styrka på plats men det går utmärkt att kontakta oss för att få hjälp. Enklast nås vi på telefon,

08-557 730 30 alternativt på mail

info@acumo.se

Vi passar på att önska er alla en riktigt trevlig sommar!

Fortsätt läs hela →

Midsommar

Då var den äntligen här! Efter en lång vinter och en hittills fantastisk vår så rundas denna vecka av med Midsommar.

 

Vi önskar alla våra kunder och leverantörer en fantastisk Midsommar!

Fortsätt läs hela →