Värderingar

Vi har nu publicerat våra värderingar på hemsidan. Vi har under en tid jobbat med att ta fram och formulerat våra värderingar som vi ska förhålla oss till på Acumo. Dessa finns nu att läsa i sin helhet, värderingar.

Vi tycker det är vikitgt att visa våra värderingar då vi inte enbart använder dessa internt. De är lika aktuella när det gäller vårt förhållningssätt gentemot Er som kund.

Vi på Acumo kan hjälpa dig med att dimensionera en enaxlig eller fleraxlig modul så att du som kund får en optimerad lösning. I vårt breda produktprogram har vi bland mycket annat servosystem från  samt linjärmoduler från 

Vår fleråriga erfarenhet tillsammans med moderna mjukvaror gör att vi kan anpassa systemet för att uppnå en kostnadseffektiv lösning.

Fortsätt läs hela →

Siko kostnads-effektiviserar sina axellåsningar

Siko jobbar ständigt med att kostnadseffektivisera produkterna. Det senaste beviset på detta är de nya axellåsningarna KPL04 och KPL09 för våra positionsindikatorer / lägesindikatorer DA04 och DA09S. Dessa är numera tillverkade i gjuten Zink vilket istället för som tidigare i aluminiumblock. Naturligtvis är fortfarande måtten desamma och därmed möjliga att ersätta de äldre produkterna KP04 och KP…

Fortsätt läs hela →

Ny leverantör på linjärenheter

Vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet att sälja linjärenheter från Bahr i Tyskland. Sortimentet som finns att tillgå från Bahr är väldigt brett och de har mycket erfarenhet från komplexa kundanpassade lösningar. Leveranstiden på en standardmodul ligger på max 3 veckor! Vi kommer lägga upp sortimentet på vår hemsida så snart som möjligt.

Kika gärna på: 

Fortsätt läs hela →

Supertunn Ljusridå, nu även i "fingerskydd" utförande

Den Typ 4 och SIL3 klassade och extremt tunna ljusbomen  har ny även kompletterats med version för fingersäkerhet.

Den nya ljusbarriären  går, precis som övriga serien, att fås i längder mellan 160mm-640mm. Självklart kan denna hantera funktioner såsom muting, fast och flytande blanking mm.

I höljet sitter LEDar integrerade (grönt, rött eller grön/rött sken) som tydligt ger in…

Fortsätt läs hela →