Siko kostnads-effektiviserar sina axellåsningar

Siko jobbar ständigt med att kostnadseffektivisera produkterna. Det senaste beviset på detta är de nya axellåsningarna KPL04 och KPL09 för våra positionsindikatorer / lägesindikatorer DA04 och DA09S. Dessa är numera tillverkade i gjuten Zink vilket istället för som tidigare i aluminiumblock. Naturligtvis är fortfarande måtten desamma och därmed möjliga att ersätta de äldre produkterna KP04 och KP09.

Behöver du hjälp med att översätta KPxx till KPLxx? Hör av dig så hjälper vi till!

Du hittar mer information om axellåsning KPL04 och KPL09 genom att klicka på denna länk.

Ny leverantör på linjärenheter

Vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet att sälja linjärenheter från Bahr i Tyskland. Sortimentet som finns att tillgå från Bahr är väldigt brett och de har mycket erfarenhet från komplexa kundanpassade lösningar. Leveranstiden på en standardmodul ligger på max 3 veckor! Vi kommer lägga upp sortimentet på vår hemsida så snart som möjligt.

Kika gärna på: 

Fortsätt läs hela →

Supertunn Ljusridå, nu även i "fingerskydd" utförande

Den Typ 4 och SIL3 klassade och extremt tunna ljusbomen  har ny även kompletterats med version för fingersäkerhet.

Den nya ljusbarriären  går, precis som övriga serien, att fås i längder mellan 160mm-640mm. Självklart kan denna hantera funktioner såsom muting, fast och flytande blanking mm.

I höljet sitter LEDar integrerade (grönt, rött eller grön/rött sken) som tydligt ger in…

Fortsätt läs hela →

Positionsindikator med fristående display

 .

   -serien     Dessutom ökar du processäkerheten av dina maskininställningar eftersom du både får en visuell samt busskontrollerad inställning.

Positionsindikatorn  har fördelen av att ha en inte…

Fortsätt läs hela →