Sugino

Sugino i Sverige.

Acumo är sedan hösten 2014 exklusiv återförsäljare av Sugino i Sverige. Sugino är i grund och botten ett japanskt företag som utvecklar, konstruerar och tillverkar en rad olika maskinverktyg anpassade för olika typer av applikationer. Acumos fokussortiment ligger på olika typer av borr- och gängenheter - enheterna finns med pneumatisk,elektrisk och servostyrning. Hos oss hittar du både reservdelar samt komponenter för nya projekt.

Genom vår kunniga personal och verkstad kan vi erbjuda korta ledtider vid byten av varvtal, motor med mera.

 

 

Från Sugino erbjuder vi 

Vi erbjuder ett urval av enheter anpassade för många applikationer, allt från  pneumatiska,elektriska och servostyrda. Kontakta oss för mer information!

 

·  Gängenheter

·  Borrenheter

·  Tillbehör 

 

 

Hög kvalitet från Japan – Sugino 

Sugino grundades i Japan 1936 och är specialiserat på att utveckla och tillverka utrustning inom:

  • Högtrycksskärning och rengöring
  • Underhåll av kärnkraftverk
  • Automatiseringsutrustning
  • Rörexpansion och rördragning
  • Industrirobot

Idag finns Sugino representerade världen över – i Sverige är det vi på Acumo som är exklusiva återförsäljare. Vi har märkt att våra kunder efterfrågar enheter för att använda i robotceller för borrning och gängning. Dessa enheter har en enormt hög kvalitet och kan hålla i decennier.

 

Kontakta oss för mer information om Sugino 

Alla produkterna tillverkas helt och hållet i Suginos egna verkstäder; med hjälp av unik teknologi samt med höga krav på standard och kvalitet. Här på Acumo har vi kunskapen och kompetensen att hjälpa dig att hitta rätt enhet för varje tillämpning. Vi erbjuder även CAD-modeller på alla enheter. Kontakta Mats Florens hos oss på Acumo så hjälper han dig! 

 

 

Kontaktperson

Mats Florens