Om oss

Acumo AB är ett företag med inriktning på försäljning av automationskomponenter för positionering samt larmdon på den svenska marknaden.

Sedan starten 2003 har vi på Acumo kontinuerligt byggt upp en produktportfölj baserat på de olika behov våra kunder har. Vi är väldigt glada för den feedback vi får och vi känner oss extremt privilegierade som får växa tillsammans såväl med våra kunder som leverantörer.

Vi har tagit fram en gemensam syn på vilka värderingar vi ska jobba efter. Dessa värderingar ligger till grund för vår företagskultur och dessa speglar också vårt sätt vi eftersträvar att jobba med våra kunder. Dessa värderingar är:

  • Glädje
  • Service
  • Ledarskap
  • Kommunikation
  • Engagemang

Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en partner än en ren leverantör av produkter. Det vi lärt oss under åren är att erfarenhet när det kommer till val av kritiska komponenter sparar mycket pengar i det långa loppet.

Detta är anledningen till att vi valt att endast jobba med leverantörer som ligger i framkant inte endast när det gäller teknik- och produktutveckling, utan även när det gäller produktionskvalitet, dokumentation, certifieringar etc. Vårt mål är att optimera varje lösning.

Vi ser gärna att du som kund ger oss ett problem, i gengäld ger vi dig en optimerad lösning.

När väl lösningen är på plats så gäller det att kunna säkerställa att Ni som kund får leveranser i tid. Detta har vi löst genom att ha ett stort lager där vi tillsammans med dig som kund gemensamt kommer överens om vad vi  skall lagerföra.

Läs mer i vår översiktsbroschyr

Översiktsbroschyr

Vi är stolta över att Acumo AB från juni 2019 är ISO-certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

Vi är stolta över att Acumo AB från juni 2019 är ISO-certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

Sedan 1 april 2019 ägs Acumo av Indutrade, och ingår nu organisatoriskt i Indutrades affärsområde Industrial Components. Vårt arbetssätt ser ut precis som innan ägarbytet och leds av grundarna Mikael Törnberg (VD) och Mats Gårdestam (försäljningschef och affärsutvecklare). 

Acumos grundare, Mikael Törnberg och Mats Gårdestam