Projektsäljare inom elektronik


Är du vår nya projektsäljare inom elektronik?

Är du intresserad av industriautomation? Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i ett expansivt företag med glädje som ledord? Då är det dig vi letar efter!

Acumo är ett flexibelt företag med fokus på automationslösningar där vi med lång erfarenhet hjälper våra kunder inom positionering, dimensionering och mätning. Vi är ett försäljningsbolag som tillhandahåller allt från enstaka komponenter till större helhetslösningar inom både mekanik och elektronik.

Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en långsiktig samarbetspartner än en ren leverantör. Vi ger våra kunder en komplett teknisk lösning genom professionell konsultation. Med stöd av en unik process, gör vi det ingen annan gör inom service – vi tar alltid kunden på allvar, på riktigt!

Vi söker:

Nu söker vi en projektsäljare inom elektronik som vill bli en del av vårt team. För att vara lämplig för tjänsten ser vi att du har erfarenhet av försäljning och intresse för automation i form av elektronik (ex. sensorer och givare). Vi värdesätter din personlighet och månar om rätt inställning med driv och engagemang. Som projektsäljare hos oss arbetar du mot en bred kundbas, fokus på svenska maskinbyggare.


I arbetet ingår:

- Konsultation till stora och små projekt
- Kundbesök med resor i hela Sverige
- Samarbete med internationella leverantörer
- Teknisk produktutbildning
- Deltagande på mässor

Dina kompetenser:

- Erfarenhet av försäljning är ett krav
- Erfarenhet av industriautomation är ett krav
- Teknisk utbildning är mycket meriterande
- Erfarenhet av målgruppen maskinbyggare är meriterande
- Obehindrad kommunikation i engelska och svenska
- Grundläggande kunskaper i tyska är meriterande
- B-körkort är ett krav

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där engagemang, glädje och service står i fokus. Vi sitter i fina lokaler i Uttran strax utanför Tumba centrum. Acumos ledning värnar om hållbarhet både på jobbet och hemma – trivseln är därför av högsta prioritet. Tjänsten kan lätt skräddarsys efter rätt kandidats kvalifikationer och intressen.

 

 


Omfattning
: Heltid
Lön: Månadslön + bonus
Förmåner: Bland annat tjänstebil och friskvård
Tillträde: Omgående
Sista ansökningsdag: Rekryteringen sker löpande, skicka in ansökan så fort som möjligt.

 


Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! 
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXT. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se.

Till ansökan